Jobdirumah.com

Followers

Friday, June 25, 2010

Penang ~

alhamdullilah. suda sampai di Penang.
woot wooot. ta rasa langsung tau. hee. semalam, gerak drp Johor kul3 lah lebih kurang. Ayah bawa Merc beliau, kami naik Alza dengan Ibu. huk. kura2 sungguh ibu bawak tahu. macam ta sampai2. asek kena bahan saja nan adik. dia naik kete nan Ayah. siud jek au. sampai je R&R Ayer Keroh. eh eh? sampai Ayer Keroh itu pukul5.30 , bule bayangkan bape slow ibu bawa? HAHA, 120km/hour pun ta lepas. oke, lepas siap2 solat ap suma, nurul terus amik pot. wee~ drive pegi Bangi ta sampai 1jam pun. hah, itu baru betul. HAHA, siap lumba2 lagi dengan Ayah ^_^
bila kami diarahkan ke ruma Pklong~ layan jelaaaaa. lagipun kat ruma bukan ad ap pun~
paling penting tade makanan, hihihihi ^_______^

jadi pagi tadi seawal 9pagi sudah mula gerak dpd Bangi. eley, kul10 gak senany. HAHA,
kami naik Alza sahaja. bawa dua kete dpd Johor sebab Pklong request barang banyak dpd Johor. HUU.
asik gelak saja dalam kete itu. tuptup dah sampai Perak. teruja sungguh. kali ini memang teruja sebab kawan baik saya di Perak ^_^ wahwah! dan dan dan. senany. baru saya perasan sesuatu. Ayah dan Ibu senany banyak mengalah dengan saya ;( kerana itu saya jadi cani. terlalu manja. atau mukin Ayah rasa bersalah untuk kelmarin? ntahlah. yang penting saya suka untuk ini (: sayang Ayah
kami bualbualbual dan kemudian meneruskan perjalanan. lebat betul hujan -.-
tibatiba Ayah kata " kakak, ganti jap, ayah ngantuklah "
wah, da la hujan lebat. okelah, on sajaaa (:
senany bukan ap, nurul ta pandailah drive slow. bayangkan time hujan cmtu pun nurul bule lagi bawa 140km/hour. kau ingat tu Swift ke nurul? ke Honda Jazz umi? HAHA, perkol!
selebat2 hujan cmtu. bukan ta sayang nyawa, family atau ap. tapi, mg ta pandai drive slow ;(
Ayah padahal da pesan awal2, jangan lebih satu satu, hujan ni. ergh, maaf Ayah -.-"
tibatiba nampak accident , fuh fuh terus slow kaw! terus bawa 80 saja, HAHA, tau kaw takut nurul!
sampai satu masa ue 60 je rupany sampai Ayah tego, kenapa slow kak?
HAHA, takut sangat npk accident tadi! sumpah aku takut weyh! -_-|
enjoy sangat drive tadi. first experience drive sampai utara ni weyhhh. sumpah teruja giler! tadi drive sendiri dalam terowong tu, sumpah  best! best sangat! terima kasih kepada Ayah yang ngantuk tadi ^_^
sebelum ni ta rasa pape pun sebab duduk belakang je en, HUHU,
oke, sekarang da sampai. homestay. seronok ^_^
macam da duduk dekat kampung je. HUU,
comella tu kan ;)
paling best ialah ruma kampung yang lua setinggan dalam kondo! HAHA,
masukmasuk je nurul terus tanya tuan ruma tu, " uncle, kat sini ad kedai komputer ta ye? "
mana ta ny, da nyawa2 ikan ni tapat online. isk isk isk. pahtu en, terus capai beg laptop adik dan cuba guna charger dia tu. ceyh, BOLEH weyhh! kedekut taik masin! terus je jerit kuatkuat bia bagi Ayah dengar, ADIK KEDEKUT!
bila Ayah da tgk semacam je kat dia, barulah nurul puas hati, HAHAHAHAHA, JAHATNYA SAYA!
woot wooot! :D
oke, ini suda sampai kan? jadi, terus mandi, barulah selesa. online dan melepak2 ini.
Ibu, Ayah kua. kami tinggal bertiga sahaja. Nurul, Adik , Amad. hee. mg shioklah!