Jobdirumah.com

Followers

Monday, August 9, 2010

Ayah ♥ Ayah ♥ Ayah ♥ ♥ ♥

salam :)
selamat pagi kawan2 :)
wah dah macam dalam tv tu pulak dah, hihi.
class lambat lagi tapi dah bangun, aik? malam tadi dahlah dekat kul4 baru tido. pelik nih Nurul?
ok ok. sebenarnyaaaaaa. aku terperanjat, hihi.
baru jeh nih Ayah call tanya pasal duit. pelik sungguh. ajaib sangat. haha.
sungguh. bila dengar lagu Seconhand Serenade ( Fall For You ) , dalam hati * ap ibu nni call pagi2 *
sekali tengok, Ayah da...

Ayah : dah bangun belum kak?
Akak : belum. ngantuk.
Ayah : class pukul berapa? malam tadi tido pukul berapa?
Akak : * yawn. class 1030. malam tadi tido dekat kul4.
Ayah : buat ap tido lewat mcmtu, nanti dalam class ngantuk. tido pulak kang dalam class.
Akak : buat keje sket malam tadi, lepas tu nak baca Malaysian Studies, tapi tak jadi dah, ngantuk sangat.
Ayah : sambil onlinelah tu.
Akak : erk, aah. hihi.
Ayah : kurangkan sikit online tu, ni degree, bukan matrix lagi.
Akak : aa, ye.
Ayah : duit ad lagi?
Akak : ad je Yah, kenapa?
Ayah : nanti bagi number account. ayah masukkan duit.
Akak : aa, ok Yah. akak nak tido balik ni, ngantuk.
Ayah : pegilah tido. jangan tak bangun pulak nanti.
Akak : ok Yah, bye.

blablabla.

terperanjat punya pasal terus text adik.

" dik, ayah call tanya pasal duit, tak pernah2, hahaha "

kitaorang dah gelak je. yelah, mana taknya, selama ni tak pernah pun dia tanya pasal duit. yang kitaorang tau duit mesti ad dan memang dah ad dalam account. tetiba jeh. amin. murah rezeki kami 

sampai tak boleh tido dah ni. haha. layaaaaan~
badan letih, mata macam panda, tapi memang dah tak boleh nak tido lagi. jadi, online kejap, then sambung ap yang terbantut malam tadi. jadi, have a nice day guys :)


♥ SAYANG AYAH