Jobdirumah.com

Followers

Thursday, August 5, 2010

bagus. esok ad satu class je pukul0930 sampai 1030 pahtu aku nak merayap. pegi mana? ntah. patutny pegi Mid dengan Kak Reena tapi cancel dah sebab dia ad keje. dia tu on call, sekarang da tade kat KL. shall ah. aku nak je balik  ruma. dahlah macam2 hal jadi. mg segalany damn! damn! damn! damn! damn!
kalau aku deactive fb sibuk nanti tanya kenapa deactived ap suma. bila aku on, cani jadiny, macam haram!
blog ni jelah tmpt aku luah suma =.=
sedihny ;(
ibu, kakak nak balik ;(
skg ni aku rasa na hug org je, sumpah ;(
sebab aku sedih gilon ;(
ibu......... ;(