Jobdirumah.com

Followers

Monday, August 9, 2010

salam.
selamat petang :)
ou ou, saya baru bangun ini. tersangatlah keletihan. class abih kul0530pm kemudian balik Ampang sesaat duduk dirumah terus pulang ke hostel. sungguh penat. balik je kata kat kakak senior, " akak, bole tak kita nak tido dulu tpya mandi, nanti akak kejut? tapi kita nak tido dengan hp kita "
jawapan terbaik adalah " bole dik bolo bole. tidolah. tidolah kat katil akak. nanti kul10 akak kejut "
terbailah roomate saya! ^^
the best of Kak Ika ^^
ou, sebenarnya dua2 hp dah yakbussalam. dua hari tak charge. ou number celcom tu lagilah, almost 4days. haha. terbaik kan? tau tau ;p

taktau nak tulis ap dah sebenarny. tapi tangan nak menaip. sebab kengantukan dan kepenatan melampau. tido yang tak cukup. assigment dan assesment yang bertimbun. university life is good for our life. ouh cut the crap. lalala.

eh, saya dah ok dengan dia. kami bole hanging out together. kami bole jalan2 kat Ampang Point yang tak best tu sama2, kami bole makan GCB sama2, kami bole gelak sama2, kami bole gurau kasar sama2, eh, kami sebaya terhebat! ;)
Izyan Nasuha terbaiklah! (:

banyak keje. lalala.
ibu. rindu.
ayah, terima kasih masukkan duit :)
adik, cepatlah raya, lama tak jumpa gilon.
alaf, happy birthday, kakak sayang besar! haha. jangan makan bia nanti kita sama besar hebatny kakak ;p
jangan tak balik plak minggu ni, akak BOM hostel kau karang ;D

saya sayang semua orang  :)