Jobdirumah.com

Followers

Thursday, August 19, 2010

double A - Ampang & Ayah.

meeting berlambak2.
ouhhhh. hari ini berbuka di Ampang ^^
ruma ou ruma.
sedap2 tido, Train mendendangkan lagu beliau Hey Soul Sister. dan dan, " assalamualaikum. ktne ni? da beli untuk buka belum. balik Ampanglah. anty datang ni."
pulakkkk. dengan belum solat Asar, dah pukul 618pm, grr grr.
terus pegi solat, dan text Apit.
" Apit, ktne? pls fetch me up and send me to LRT Station. i need to go home, now. "
" ok, tunggu kat bawah ok "

ouh alhamdullilah. nasib baik ad Apit. Thanks Apit. nanti aku belanja buka yeay ;)
a new maid already here. yummy. work experience dia before this kat Singapore 2 tahun. so, dia memang teror masaklah! sedap sungguh!  kenyang kenyang. makanan kat hostel tengah menunggu lagi tu. haha. banyak betul beli kat bazar Pandan Jaya tadi afta meeting  di campus at 410pm.
akak2 kat ruma tu sampai pening sebab aku beli banyak sangat. I told ya akak, jangan beli pape sebab I dah beli banyak. haha. memang banyak ;D
tak sabar nak balik hostel balik nih! ;p
kejap lagi pukul 10pm ad meeting dengan mereka about Technopreneurship. ou ou, banyak lagi tak siap ni. wee. NASIB BAIK DAH DEACTIVED FACEBOOK ^^

ok ni cerita pagi tadi.
Ayah...

" birthday? ayah bank-in 500rm untuk akak. tu je "
" thanks ayah! "

ou senany tak cukup. sebab Fossil je dah 400rm. tinggal 100rm. ap nak buat? makan jeh lah jawabny. Google jeans je 200rm. mana nak cekau duit lagi? haih. tak cukup. ayah, 300rm lagi pls. ok, tau mg tak boleh. ap? guna Maybank card kalau nak shopping nanti? no no no! takkan sentuh. card CIMB sahaja yang akan dibawa nanti ye. selamat kau bukan Credit or Debit card wahai bank card CIMB =.="

segalany memang tak cukup sekarang.
how i wish my money could BERANAK and I may get tripple of it ;D
cepatlah BERANAK wahai duit.
^^

saya nih memang cerewet orangny yeay ;D
ap yang saya nak MESTI dapat ATAU saya merajuk. -.-"
bukan tak cuba untuk tanak merajuk2 lagi nih, but but, i couldnt. sejal azali -.-"

Apit " hahaha independent sangatlah kau tu, luar je. dalam? hampeh! "
kuang3.
ap ap Apit? pang pang mahu? grr grr.

haha. sukati koranglah nak kata ap. janji aku kuat makan. * ekh, ap kena mengena. hahaha.
isk. ap nih. asik gelak je. belajarlah jadi pendiam wahai Cik Nurul ;p
ok tau memang taley. kah kah kah.
ekh dah;ah. nak cari info untuk Techno. marah kang CEO dedikasi saya itu. kan kan Tun Jimmy ^^
selamat malam Jumaat kawan2! :)