Jobdirumah.com

Followers

Sunday, August 22, 2010

sekurang2ny saya cerita kat adik saya je. takdelah sampai nak counter kat fb. dahlah public, semua org baca, kalau lambat dorang baca pun myb ad kat News Feed. so dorang baca gak kan?
saya buat pun kat blog je. tu pun sape je yang baca. yang tau blog ni je pun. lagipun saya da delete post tu. tak sampai 5minit pun publish. entah2 awak je yang sempat baca. awak? awak counter mcmtu berapa orang yang Like updated status awak tu?

saya tak suka cakap hal peribadi saya dekat public network mcmni sebab bagi saya itu hal kita berdua. tapi awak betul2 tipiskan tahap kesabaran saya.

terima kasih ye.