Jobdirumah.com

Followers

Friday, August 6, 2010

what a nice conversation.

incoming call ( Soul Sister's song )

- withheld -

si polan : hello, ya. apa cer?
aku : aku kurang sihat hari ni. sape ni? ( guna aku kau sebab dia guna Ya )
si polan : akulah. aku guna private line.
aku : taulah bongok, sebab tu kua Withheld, hahahaha. kau ap cer?
si polan : aku cani jela, makin cantik. hahaha.
aku : perasan. nak pengsan aku dengar. hahaha.
si polan : kau dengan sape sekarang? scandal ap cerita?
aku : eh sengal. zup zup tanya soalan tu, tade lain ke? aku setia dol, mana main scandal2 ni. tu cemua cerita lama. aku bukan hawt macam kau gila.
si polan : hahahaha aku kan mamarazzi. kau dengan sape sekarang?
aku : asal sibuk nak tau? nak kebas? 
si polan : well you know me. haha. waklu. aku dah ad yang baru lagi hot kau tau. si dia dah byebye dah.
aku : memang dasar player. bila nak taubat? kau patut ikut jejak langkah aku ni.
si polan : jangan poyolah gila, aku tau kau ad sorang lagi kan? dah bertahun.
aku : eh sengal, jangan nak pandai2 ea. aku lempang kau.
si polan : test aa. aku jauh. hahahaha.
aku : bongok!
si polan : hahahaha. woi, pegilah cari scandal baru. pegi cari bf hawt lagi. tak payah baik sangat jadi orang.
aku : eh eh kau. tanak akuh. aku tak main aa hawt2 macam kau, tak handsome tape janji smart. aku ta suka selekeh2. hawt sangat susah nak jaga macam arip tuh, gilon!
si polan : aah arip. ap cita aa dia sekarang? makin handsome weyh. wuuu wuuu wuuu.
aku : so? haha. mg dia makin handsome. aku salu stalk page dia, kahkahkah. awek pun hawt. they suit together. * aku senyum even dia tak nampak aku senyum (:
si polan : eleh leh, aku tau kau ingat dia lagi kan? ceh ceh ceh. konon2 nak tipu aku.
aku : aku tipu ap gila? mana ad aku cakap pape. sibuk.
si polan : haha merah aa tu muka. hahahahaha
aku : tak gunaaaaaaaaaaaaaaa kau!!! hahaha.
si polan : hahahahaha. kan devoted love kau tu, aku tau.
aku : * dalam hati, shall tul budak nih.* DIAM ah! kau tuh dengan sape? sibuk nak tau pasal orang
si polan : aku dengan jejaka paling hawt sekali di campus. hahahaha.
aku : kau je yang rasa dia hawt, dia muka cm tong dram pun kan?
si polan : wah ayat. dah pandai sekarang. sape ajar nih?
aku : kau ajar.
si polan : hahahaha. handsome gila. kau pegi tengok page aku.
aku : aku tau mg handsome. tpya tgk pun aku tau taste kau. tapi setakat cmtu jeh buat ap. buuweekk.
si polan : hahaha nilah masanya. ap barang serius2 sekarang. umur muda. hahaha. kau tuh, sejak bila tukar taste? pelik aku.
aku : sejak aku clash dengan Marul. * sigh
si polan : bongok. tpya pk Marul tu, pegi mam dia. bodo je aku tgk. 
aku : jaga ayat weyh. dia oke. aku je.
si polan : yang kau pegi jujur sangat btau semua berapa scandal kau buat ap bingai. memanglah dia senyap, dalam hati dia.
aku : aku tak pandai bohonglah. kau pun tau aku cane. sape suruh dia tanya, kalau dia tak tanya aku ad scandal selamat jeh aku sampai sekarang agakny. shit!
si polan : haha biar ah. tak padan doe ngan kau. 
aku : dia baik.
si polan : baiklah sangat.
aku : memang baik sangat. ad ker yang sanggup amik aku tiap minggu kat Melaka tu nak balik Johor selain dia? huh.
si polan : ejat.
aku : ah bangang. dia tu hape. kalau tak sebab dia aku tak clash nan arip shall. fark.
si polan : cita lama, dahlah.
aku : berbekas dalam hati aku sampai sekarang. 
si polan : eh dahlah. ap touching2 ni. chill lah.
aku : kau yang mulakan. bukan aku.
si polan : hihi yelah. period pain kau oke dah?
aku : belum, maikn teruk jeh aku rasa nih. nak bangun pun tak larat. hmmh.
si polan : kau memang. dpd dulu. kau da mkn belum ni?
aku : belum. kau tade class ke?
si polan : ad, tengah tunggu roomate aku bersiap. tu yang call kau. dah wish Azmi?
aku : ceyh kalau tak tadeny nak call aku. dah. malam tadi kul2 lebih dia call aku. aku lupa senany. perli aa tu sampai call aku. haha. salah aku gak lupa.
si polan : ceh, aku dia tak call pun. siud jeh Jemik pilih kasih.
aku : well, semua orang memang sayangkan aku. sila jangan jealous. hahahaha.
si polan : tak jealous langsung budak!
aku : **! aku da besarlah bangang!
si polan : hahahaha. besar sangat.
aku : dah ah, malas aku nak cakap nan kau. pegilah class sana.
si polan : dah mula da majuk dia. hahahaha., memang aku nak pegi class dah pun.
aku : kurang ajar, hahaha, mana ad majuk. haha.
si polan : aku bukan tak kenal kau. hahaha. 
aku : dahlah. nanti ad masa pegi text aku, aku nak sambung tido. sibuk je kacau lahabau.
si polan : yelah cipanzi, byebye. jangan lupa minum air banyak. rehat elok2.
aku : baik gajah. bye (: