Jobdirumah.com

Followers

Sunday, September 19, 2010

NURFARAH WAHIDAH!

semalam terjumpa NURFARAH WAHIDAH BT MOHD HAMID di Wellward! <3
saya ternampak kelibat seseorang disebalik rak, saya sebut " Nurfarah Wahidah " dan beliau berpatah balik dannn " Nurul Hidayah! "
peluk peluk peluk. wahh! lamany tak jumpa Myyda! RINDU Myyda sangat! dia kata " kenapa makin mengecil?"
panasny statement! saya makin membesar saya rasa! haha. lepas tu kami buat benda2 gila like our school time dulu2 masa jaga pagar, wahhh! RINDUNYA!
GI:LA RINDU TAHAP DINOSOUR!
pahtu bila turun bawah kami pegi weighter, ceh ceh baru lepas makan betul ni, nak tengok berapa berat after makan :p
sekali.... amik kau! 41.1kg. oh my!pahtu Myyda pulak timbang. teka berapa? 50 point something. tak ingat berapa. gila kerempeng makcik ni! sumpah dia kurus amat, JEALOUS!

* tak dapat taip banyak. cuma nak express KEGEMBIRAAN melampau ! later  saya edit entry nih okay! love ya! :x

Berkawan biar satu, bersahabat biar DUA :D
<3
our love memory.
cehhh lama dah ni. Form4 agaknya.
I not look good here but our friendship does

* Nurul, Wahidah, Yaya *

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥