Jobdirumah.com

Followers

Friday, October 15, 2010

adik adik adik.

akak dah kata akak paling suka gambar ni kan? hihi.
sebab kau macam Pak Pandir ;p
kan kan?

ramai orang ingat kau BF akak. nice nice.
sebab akak nak BF cam kau, yurks! sumpah ye kau akan start perasan.
tinggi-baik-gedik-ngade2-dan buat rasa akak nak lemapng selalu kan? haha.
*penah plak kau kena lempang zzzzzzzzzzz.


suddenly I miss youu Mok. why the two of us WAJIB separated? kalau kau buat foundation kat
Puncak Alam kan senang kau nak balik. kat Penang tuh alahaiiiiiiii, jauh benooooor akak nak drive =.=
tulah, nak jugak ikut kata kau tuh buat diploma :|