Jobdirumah.com

Followers

Friday, October 29, 2010

love.

assalamualaikum (:
haii. selamat pagi (:
online awal pagi nih sebab tak senang tidur malam tadi. asek terbangun jeh. Acap demam. sigh. mula-mula Apit, pahtu akak, sekarang Acap. haih. sorang-sorang demam. aku tak bolehlah kalau ada orang sakit nih. tak senang duduk. malam tadi asek terbangun jeh tengok handphone. uhuh. now, Acap is felt better. thanks Allah. awww, gelabah concern. pfft, aku mg taley lah kalau orang yang rapat dengan aku nih sakit. even siapa pun dia. dorang antara orang penting kuuttt *lovelove

ah, ni kan, gambar masa kat Ice Room minggu lepas. ceh, lama dah kan? tulah. saja nak bagi selit kat sini. btw, thanks Azam belanja kitaorang! konon-konon sebab tolong masa organize Kursus Kahwin hari tu tuhhh. takp2, its okay, sebab aiskrim tu sedap. lain semester belanja lagi okay! :D
*kau kan dah nak grad, sigh.

Mango and Peanut.
sedap melampau!
* tengok Kaka, makan tak lepas, uhuh.
habuannya kesejukan dalam class Technopreneurship :D