Jobdirumah.com

Followers

Friday, October 22, 2010

Noor Aishah bt Mohd Ikhwan-Mohd Sobri Amat Bokri

saya dah lama nak tulis mengenai beliau. saya sayang dia. dulu, dia ajar saya mcmne hidup. mcmne nak berdikari. jangan jadi manja sangat. jangan jadi orang baik sangat. jangan bagi orang pijak kepala kita. kita kena pandai melawan. kita tak boleh diam jeh, terima apa orang kata. mcmne lelaki. 
tapi sekarang, dia jauh, sangat.
kami pun dah jadi, jauhhhh, sangat.
since saya kat matrix, seems like a bad things was come-up and i never tried to find a way to sort it out.
bukan saya tanak, tapiii...
entahlah.
time tu saya fikir, takpelah, dia mesti dah sangat okay dengan Abie.
Abie pun tengok macam happy jeh.
Acah tiap2 pagi msg saya, dulu.
"pegi sekolah elok2, gantung botol air kat leher"
" i miss you so damn much "
i do so, but i DONT KNOW how to express it.
i am sorry.
ni kita kat PD.
Marul yang drive (:
i miss it.

muka aku ad jerawat, tapi aku tak kesah.
janji aku dapat amik gambar dengan kau :(

kita pegi wedding sis ainul.
ingat lagi?
i miss it ;(
aku tak pernah delete mms yang kau anta kat aku ;(


ni kau mms masa kau nak register UiTM :(
Noor Aishah bt Mohd Ikhwan.




Mohd Sobrie, saya tak pernah lupa awak. ingat lagi semua ni?
where we used to be a very tight friends.



tengok abie, kau konon2 amik gambar sebab....

ni kita kat ruma Ainul
i missing it ;(



i miss you guys so badly :(
kawan2 tetap ad dengan kita walau apa pun jadi kan?
terima kasih =)