Jobdirumah.com

Followers

Monday, November 8, 2010

kembali senyum (:

aku rasa kan. hihi. aku dah minat sorang nilah. hihi. malunya *blush
ye ye fine, aku mg suka puji orang tapi 0.00001 belum tentu aku minat dia. demi nama Allah, dia bukan budak Spain. dia orang lain (:

Yan : normallah Nurul kalau minat orang tu, bagi aku normal sangat.
Nurul : tak, bagi aku abnormal. dan. luar biasa ;)
Yan : wahh siapakah yang bertuah itu?
Nurul : haha. mana boleh btau. rahsia!

tak suka kan rasa cmni? haha. takp lah, bialah aku suka minat dia pun. lalala.
MALUNYA *blush

ouh aku curang nan Apit. abihlah hujan lebat kejap lagi. haha. ni semua angkara Kaka. dia kata kalau aku curang dengan HUSBAND aku, nt hujan lebat, and same goes to Apit. lol. kelakar. haha.