Jobdirumah.com

Followers

Sunday, November 14, 2010

Wafa Nabilah bt Juari.

assalamualaikum. hai :)
pagi-pagi lagi dah tersenyum bila on Facebook. dekat Home ad reminding of friends' birthday kan?=
banyak-banyak tu terselit satu nama Wafa Nabilah Juari. teringat terus malam tadi, adik tiba-tiba text "kak, 14hb birthday Wafa, ni number dia"
keh keh keh. dia tak pernah2 macamni tau. bertahun tak jumpa Wafa tapi dia sanggup drive hampir 3jam untuk jumpa Wafa dan lepak seharian dengan Wafa walaupun dia sangat penat dan banyak kerja. you guys see how deep his love to her? no? but yes, I do. dulu dengan Nana even hampir 6tahun dia tak pernah macamni. apa lagi nak ingatkan pasal birthday. penah dia terlupa birthday Nana. dia lambat wish. tahun 2007 kalau tak silap. entah tahun keberapa entah dorang together, aku pun malas nak kira, hihi. masa raya dia sanggup duduk depan laptop nak buat benda ni berjam,


Wafa, thanks =)
Muhammad Hafiz bin Juhari is 10 times worth compare to my own life.
adik, love♥♥♥ sampai akhirat.
ouh btw, happy bithday Wafa Nabilah Juari.
everlasting relationship with Muhammad Hafiz bin Juhari, amin (: