Jobdirumah.com

Followers

Sunday, December 12, 2010

Kem U' Best & KAKS 2010




pembetulan. aku kursus 6hari kat Warisan Sembilang Training Centre.
22hb insyaallah kursus OC kat Sepang.
2hb OC kat seminggu tatau ktne.
result nak keluar minggu depan.
tapi tak boleh view sebab,,,,, sebabbbbb,,,,,,, saja suka2. haaa. tak kelakar.
okay. kursus best. cuma drive balik KL memang sangat letih.
jadi Penghuluwati was great.
I got a crush with CEO of Treasure Hunters.
Muahammad Aiman Afif.
British-Malaysian Insutitute(BMI)
an awesome moment with them while preparing the Barbeque Night for VIP.
a freaky great combination of Institute Product Design and Manufacturing(IPROM) and British-Malaysian Institue(BMI)
cool lah budak2 BMI!
kenal lagi ramai orang.
budak2 campus yang sebelum ni tak kenal pun dah kenal.
Syafiq, Jawe, Khairi. Kak Hani.
sape lagi aa budak IPROM? haa, tak ingat.
tapi memnag best KAKS 2010 nih.
aku tapat cuti tapi okaylah gak. duduk depan pantai 6hari. best best. Chin, nak gambar!
ada gambar pada aku tapi aku tak rasa nak upload lagi. aku pun tak cerita lagi kan pasal kem U'Best aku 2minggu lepas?
ringkas jelah, sangat best. memang enjoy. company kami menang 2kategori. Untung Terbanyak dan CEO Terbaik. gambar? alahai. malasnya nak masukkan. tapi nah. kat atas sekali tu last  customer kitaorang. Kementerian Dalam Negeri.
Lokasi: Putrajaya
Best Moment: Jatuh sampai kaki bengkak tak boleh jalan, damn! thanks akak sanggup tuam asi kat kaki kul3 pagi sebab terkenangkan tak boleh jalan langsung.


Dayang Norzulaikha (:

CEO yang GEMUK!

okay dah. ni pulak sedikit gambar2 yang boleh dilihat untuk mengadaptasi cerita sebenar di Warisan Sembilang Training Centre, Jeram, Selangor.

lepas makan aiskrim dari Aiman.
thanks Aiman for the ice-cream!


Aiman Afif 1 *dari hp Aiman * current wallpaper

Aiman Afif 2

Kak Hani, Kak Mira, Acap, Chin, Nurul
antara peserta KAKS 2010 selepas menunjukkan kebolehan kapal  hasil ciptan  masing2 di pantai xD

sweet memories on day second...



the night of Maal Hijrah.

last but not least, the IPROMian is so loveable * love ya!
see next entry!
muahx!