Jobdirumah.com

Followers

Thursday, March 31, 2011

kecai kecai hati + cermin kereta berderai.

Hati hancur kecai kecai bila si housemate sebut "dia nak cari gf hot lah sekarang Nurul"
Mengeluh berat dan mampu menjawab "tulah, Nurul pun tak sabar nak tunggu dia dapat awek, biar terurus sket hidup dia ada orang jaga"

Dulu, best jeh lepak sama dan jalan sesuka hati even memang dah suka kat dia masa first time nampak dia. Then bila dah lama kenal bla bla bla, bertambah suka dan bertukar menjadi sayang lebih dari seorang kawan. Sekarang, bila masing masing sibuk dah tak bertegur dan jadi sangat weird benda tu last last makan hati sendiri. Wuu wuu wuuu. Sedih pun tak guna. Sebab, siapa suruh cari pasal kan wahai
Nurul Hidayah bt Juhari...

Btw, semalam kereta kena pecah. Laptop, dua HP, and some cash money lesap cmtu jeh. Setakat cermin kereta tak sampai $500 tapi laptop, HP semua tu? Entah. Dengan test berlambak dan belum study langsung, haih. Sabar jelah.


lokasi: library UniKL IPROM.
mood: takd mood
function kat sini: tunggu mok abih test dan pegi makan sama. aku lapar.
Sekian.