Jobdirumah.com

Followers

Wednesday, May 18, 2011

Assalamualaikum...
Weyh. Ad benda lah aku nak cakap kat sini.
First time aku nampak dia kat kampus, dia pakai kemeja warna peach pink, spek, pegang hp, tengah tunggu order breakfast dia. Seriously I thought he was Zaki sebab he really look like Zaki tapi lagi..... Aku tengok dia tak berkelip langsung. Aku ingat sangat time tu aku pakai baju korporat Student Council sebab ad event hari tu. Aku tolong President turunkan banner kat gate...

Lepas tu next two weeks agakny, aku ternampak dia lagi dekat kedai makan depan kampus tu. Dia cool sangat. Whoah. 


Apa semua nih =.="