Jobdirumah.com

Followers

Friday, May 27, 2011

Assalamualaikum...
Okay aku dalam dilemma. Sekarang btau aku apa aku nak buat.

1. Aku kena pegi tadarus dengan PM sempena Hari 1Belia (28 Mei 2011)
2. Aku ada family day+family vacation 28th-31st May.
3. Aku kena pegi himpunan 1Belia pagi Sabtu (28 Mei 2011)
4. Aku kena pegi audit 1 Jun.

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!

Aku nak pegi family vacation sebab banyak sangat dah masa aku spent kat kampus. Tapi, tu kerja aku, aku memang kena buat.
So, sekarang. Tolong bagi jawapan...................

Takan aku nak balik KL pahtu drive pegi Putrajaya untuk Hari Belia straight away to Cherating after finish all then 1st June rushing to KL back for audit? Macamtu? Ingat aku ni robot ke tak kesah dapat rehat ke tak? =_="

SERABUT!