Jobdirumah.com

Followers

Sunday, November 15, 2009

weekend.

yeaaah! bangun lewat hari ni. sunuk betul. bermalasan di atas katil. :D semalam tgk 2012. best giler! tapi memang insaf tgk citer ue. no wonder aa ad krew yg masuk islam pas research pasal ctr ue abih. alhamdulliah, bertambah sorang umat islam kat muka bumi ni. :)
penat berjalan , tapi sunuk aa an. hihi. ternampak IK smlm, ya allah, hensemny! haha. gatai! bf org wey. alaa. kawan aku, bia aa. hehe. then amik gambar nan elyster before masuk cine, comel dia :)


cumel an. haa. ta tipu koraaang :Pp
pahtu beli barang aa, byk betul, sakit tangan. hhihi. pegi aa Pizza Hut aw na mkn. tapi waiteress dy mcm hape. geram !! oke fine, kitaorang mention org ramai, but, pla, behave oneself. tapya na jadi b**** kat situ plaa! - bak kate V Sim oke. last2, kitaorg blaaaah pegi Mcd. q ta aa panjang mane * sb aku duduk je, kui3, mimi yg pegi beli, then makan, lagi puas. tade sape yang menyakitkan hati.
huh.
makan cepat3, sebab da lewat, takut outing card kena tahan , haha.
sampai kolej, ya allah, tgi betul hostel, kami bjalan aa nan penuh kesabaran dan akhirnya sampai bilik. hhihi. :))
kepenatan aw, tapi malam ta bule tido. buat homework ap sume, online, kul12 aku tido. sebabb kepala da sakit. ngee~~
teka bangun kul bape? SEMBILAN ! haha. mentang2 tga ABC, suke2 aku je :Pp
bangun terus pegi mandi, then ym nan yda sebab na bincang pasal asgmnent. hihi, sayang kredit na msg, padahal dy 2nd floor aku 4th floor, haha. pemalas na turun ! :DD
ptg ni na kua lagi, pegi MASTAN. ap mastan? :D
MASTAN = masjid tanah :))
na hujan ni tapi semiga ta hujan.
oke, jmp lagiii ~
sorry yay, bz lately, ta sempat na menaip panjang2.

:DD

No comments: