Jobdirumah.com

Followers

Sunday, February 21, 2010

assalamualaikum (:
penat yang ta hilang lagi. uhuh. keje yang ta sikit. the best.

semalam tuh, attend Biology Fair. kesian roomate nurul bertungkus lumus buat na siapkan tuh. mestila kena pegi kan (:
sangat seronok. thanks to mydearieafiqah fo her concerness on me :DD
congrate to Farrah fo her brilliant explanation about Lactose Operon to me <3 glr kau budak akaun yang tatau pape ni bule jawab nan hebatnya. hahahaha. berdosa kau berbangga diri wahai Cik Nurul ! ;) booth Farrah mg the best.
Cik Lin n Zaki, the best utk partner game kat booth H2P1. * dorang yg bagi jwapan, nurul mane blaja bio2 nih. terHEBAT. menang again! *
untuk booth H1P1, sorry. nurul pegi kat game korang 3x na menag sebab na dapat belon. haha. Thanks to Najwa Hanis fo her cooperation ;) * tapi da menang pun tapat belon sebab belon da abih, padan muka. sape soh main tipu. haha *
Reduan Roslan. anda patut dihukum kerana takut gf, bhaha! woi, pinjam kau buat partner treasure hunt tu kejap jela. Sarah ta marah pun * agaknya aa * . So, thanks to Syarifah Farhana fo your kindness * nasib kau abih duty awal * . kalau ta, harap maaf kepada Izzat Huseiny kerana saya terpaksa mengGODA anda untuk menjadi partner saya. * insane ! * haha.
tersangat best bila muka nurul ada kat mane2 picx yang disnap oleh sape2 je.c(:
penat sangat. tapi amat seronok. (:
tapi.... bangun2 sakit kaki * abihla aku * . kul7 sambung buat keje balik sebab semalam ta sentuh buku langsung. then pegi bekfes. kalah dengan kengantukan dan kepenatan melampau akhirnya saya tertido jugaaa. kul11lebih terbangun * ya alaah, apa aku buat ni, keje berlambak tuh nurul * , pegi mandi, terus buat keje.
TIBA-TIBA , teringat kat besties ku yaya. cepat2 online. buat yang sepatutnya dibuat. dah orang kate sambil menyelam minum air, apelagi. update blog sebentar (:
huhhhh....... panjang juga nurul membebel yay. hee`
rindu betul kat ruma. ish ish ish.
okeokela. m goin to catch-up what i've lacking off. bubye all. iloveyouf.
- awk kate kat kita, jadi diri sendiri. jangan pk apa orang cakap kan? terima kasih. dan sorry, my jealousness paling worse sekali. jadi, terpulanglah -

1 comment:

Fareez Akmal said...

waahhhhhh
ade org jealous
hee~