Jobdirumah.com

Followers

Friday, May 14, 2010

HAHA, an awesome, beautiful and a great day ♥♥♥♥♥♥♥


Ibu, Adik, Muhammad, Amad, Ayub, Zair, Mimi, suma otak kat tepi. HAHA, saya sayang mereka amat.
Buat bising di meja makan dan gelak macam ap =))
Membuat semak di CCTV ayah, haha, Mimi senget! jajaja. KLAKA sunggunh. bila Ayah tengok nanti, mesti geleng kepala je. HAHA,


Okela, senany na midnight malam ni. Tapi Alaf balik esok ;( sebab ad gotong royong di skula dia. Jadi esok baru dia balik. Terpaksala tangguh esok malam. Tape, janji Alaf ad. Ouh, esok Ekie juin kami. Kawan baik Adik. Kawan cabut sekolah masa fm3. HAHA, sampai pena kantoi nan Ayah. JAJAJA! tapi result high. SALUTE aa budak gila dua ekor tu. JAJAJA!


Tadi Malaysia kalah. Sedih ;( tapi saya tahu mereka cuba. Saya pernah rasa ditempah mereka. Jadi ta mukin saya  salahkan merekan kan (:
I love to be Malaysian.




Semalam lepak nan Cyde, Epul, Acah, Abie dan Anip juga mukin (:
Dapat tau satu benda yang macam kurang enak kan. Huhu. Tapela, let it be (:
disatumejalain...


Cyde : Ui, ni fries ni sape na abihkan?
kanakkanakbesar : kau aa. sape soh tuang suma. jajaja.
Epul&Cyde : kau aa. nanti bule besar doyh!
kanakkanakbesar : wotakau!
Acah : mintak beg kresek doe.
KKB : ??
Cyde : haha mesti kau tatau. beg plastikla.
KKB : ooooo...
epul,acah,cyde : HAHAHAHAHA.


kemudian mereka menggayakan bagaimana beg kresek itu digunakan. haha. 


KKB : org kampung mane ni der?
cyde : parit daun der. HAHAHA.
acah : pahtu buat cani. " sek sek sek sek sek "


sungguh senget keadaan malam tadi dan kami gelak ketawa macam Mcd tu kami punya - well, mcm biasa la kan, mcm ta biasa buat kecoh ;D


Cyde : bang, minta plastik bule?
waiter : bule dik, jap ea.


beberapa min kemudian...


waiter : nah dik.
KAMI : oke cane ni.
cyde : cani aa doe. hahaha.
epul : pahtu ikat cani 
KKB : sumpah macam orang kampung betul yeaayyy!!
Acah : jangan lupa tulis nama, nt senang na bagi.


DAN kami gelak lagi. JAJAJAJAJA!


masuk kete..
cyde : weyh balik saing tau.


KKB & Acah : takutla tuh. HAHA.


dalam kete mengimbas kembali zaman persekolah dan waktu budak Acc '08.
adik beradik Wowo ( daya wowo, cyde wowo, ainaa wowo, taufik wowo, dan mola wowo )
Si Faizal yang salu ta datang sekolah dan alasanny RUMA SAYA HUJAN CIKGU. - ruma dia je yg hujan der. HAHA.


Ayat keramat Acah dan kami suma, kumpul jadi satu dan tetibaaa...
Epul : aku punya lagi high, kelahiran babi. 


dan kami : HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA =))


haha. acah cakap itu mg paling best dan mg high aa.
KKB? gelakkan saja dan cakap, HAHA senget korang!


sampaila ruma epul..... adoi, mg seram aa na balik ue. nasib bulum anta Acah balik. huuuuuhhhh memang seram. Jam di dashboard menunjukkan jam..... tatau kul bape, tapi da dekat kul1 dan itu malam JUMAAT! huaaa. aku ta pena drive tempat2 cani mlm2. biasa aik nan Alaf ta pun Acah. huaaa.. layn gua hebat der! haha.


bangun subuh, terus tido balik. ouh mukin Epul tido lewat sb na abihkan burger dan fries yang snagat banyak itu. JAJAJAJA!


Okeoke. Penat da na taip. Malam ni kena tidur awal sebab esok na jog nan Abie. Rutin lama yg suda lama ditinggalkan. huk. sebab tu gumuk ini!


selamat malam ♥♥♥!

No comments: