Jobdirumah.com

Followers

Sunday, June 13, 2010

saya rasa semalam adalah hari yang paling PERKOL! haha,
gelak ta abih2, rasa da macam ap.
suma start dengan terbatalnya plan nak pegi ke Mersing.
bila da cmtu Cyde pun buat plan lain untuk buat BBQ sahaja dirum Ainaa.  Okelah, set. so, kitaorang pun buatlah. Paling ta syok bila aku yang kena hidupkan api, siud sungguh. Kalau dah lelaki tu memang namanya lelaki jugak! Grr! Ini semua adalah salah Bapak Wowo atas ketidakhadiran beliau kerana sedang menduduki final di Melaka. Apa pun ta bulelah kau ni Mola! ^_^
Dalam kul6.45 Cyde, Amal, Pejal pun sampai. mereka tolonglah bakar ayam tu sementara Taufik, Epan, Epul, Aiman, Azam masih dirumah dan asik kena bebel nan aku saja! HAHA, lembap!
Dah siap bakar2 tu kami pun start lah makan dulu tinggalkan mereka yang madah lambat itu. Tibanya dorang dengan membawa satu beban yang hampeh dan rasa na makan sorang2 budak tu! Ad ker dorang bule PERLI nan Azam pakai goggle, Taufiik pakai towel kat leher, Epan pun sama, ad yang pakai pelampung kat tangan tu hape suma, siud betul! heyyy, ap pun ta bulelah korang! tau dorang kata ap? " kitaorang baru balik daripada Mersing ni, tu yang lambat, SORRYlah " ceyyyyh, siud bagai korang menganj*n* kat situ. Dahlah ad mak Ainaa. senget! tapi kitaorang gelak2 je. Dengan Pejal yang market HAHA mg ap pun ta bule aaa budak2 tu!AHAHA, kami teruskanlah acara kami dengan kegilaan ap suma termasuklah adegan senjata Cyde disepak oleh Iza, itu mg superb! sampai ta bule cakap Cyde, HAHA. hampir jam SEBELAS kalau ta silap, kami pulang kerumahh dengan penatny dan kesukaan untuk pergi ke Gunung Lumut esok! yeahhhhhhh!


* best amat malam tu! sebab suma memang PERKOL!