Jobdirumah.com

Followers

Sunday, July 4, 2010

dah dekat sejam tangan aku menari-nari atas keyboard ni. tatau na tulis ap. tapi rasa na menaip something yang panjang.
okeoke. tadi masa drive Mimi call. then terus teringat. ouhhh, dia da kat UPSI.
tibatiba je terus t'pk.
cane ye nanti aku kat sana? nangis macam masa mula2 masuk matrix dulu ke? malam pertama kat matrix nangis2 sebab kaki sakit dan rindu ibu. call ibu nangis2 na minta balik. ta tahan duk matrix. malam tu kami satu bilik nangis sampai mata bengkak2 na turun pegi surau esok subuh kecuali Mashi. dia cool giler. siap bule tanya " nape mata korang bengkak? " eh eh macik ni. tade perasaan shiak. ta bule blaa betul.
balik orientasi je call ibu cakap na kua matrix. na pegi U je. eceh, macamlahhhh U tade orientasi kan. huu.
alamak. teringat dah ctr matrix. rindu matrix. kawan2 matrix baik2 ;(
mana takny, kami senang susah sama2.
face suma sama2.
balik class lewat sama2. pegi makan sama2. pegi surau sama2. eh eh memang terbaiklah. kat U ad ke cmtu?
tade kan? ad ke kawan yang understanding macam Mashi lagi? ad ke kawan yang baik macam Mimi lagi? ad ke kawan yang kuat menyakat macam Raihan lagi? ad ke wing mate yang sporting dan kepala gila2 macam Fique, Izzah, Jiji, Kak Awin, Kak Ana, Faz, Li Peng, Ummu, eh ramailah. ad ke clasmate yang macam A2P3 yang cool glr macam tu lagi? ad ke lagi budak hot yang ta berlagak macam Faz lagi? jawapan yang aku bule bagi, ENTAH.
macam ta ready je lagi na pegi U. eh eh? da 19 tahun da. cepatny. perangai rasa sama je macam dulu. bila na ubah? ENTAH lagi.
nanti kat U bule bawa ayahibuadik2 ta? mesti ta best kat sana. assigment blambak2. balik ruma pun susa kan? ta suka. KL? bosanlah.