Jobdirumah.com

Followers

Sunday, September 26, 2010

the cell in my body ♥

hati aku mcm kena tarik2. ya allah, sabarkanlah aku. mana taknya, orang lain yang clash, aku yang rasa. sumpah. aku yang rasa sakit. mula2 Apit, pahtu Pacat. dua2 baik, dan dua2 baik dengan aku. aku sedih tengok korang ceni. okay, Apit okay lagi. bila Pacat mengadu, aku dah, aisey. dia sedih sangat. Apit dah masuk 5 tahun, lagi sakit tapi Apit boleh face dengan matang. Pacat 3 tahun tapi aku tau mcmne sakitnya Pacat. sabar ye Pacat. kalaulah kena kat tempat aku =.=" korang boleh tanya ex-roomate aku mcmne aku bila clash dengan Marul dulu. dengan dia lagilah kejap, baru 9bulan, tapi aku punya sedih macam orang hilang anak agaknya dah. ouh, membuatkan aku nak cerita semua. Yaya, kau sabar dengan kerenah aku masa aku clash dengan Arip dulu kan? setiap malam aku nangis2 kacau kau, huk. lepas tu bila dah 2tahun bila aku macam dah boleh terima pasal tu, baru kau cakap,  " hah tau pun kau, aku ni yang ngadap kau dulu, penat tau tak " pahtu kau gelak menggila. haha. yeay tau, aku mg tak kuat =.+"
Apit
Pacat

saya yang selalu baca entry pasal Jeda nan Ekal pun rasa mcm, mg patut Jeda rasa mcmtu. lelaki ni, hmh, susah nak faham, susah nak cakap.
syg, kalau awak selalu post sedih2 kat blog tu, awak jangan risau sebab saya pun dapat rasa apa yang awak rasa.

Jeda
My baby Eisha, kalau awak gaduh nan Epan dan Epan buat awak nangis, saya pun rasa sakit jugak. mestilah, awak kan baby saya. mestilah saya pun rasa kan. tsks :'(

Eisha

Myyda, bila awak cerita pasal Abah, saya mg nangis. and im very tears. takpe Myyda, Allah lebih sayangkan dia. dan dia, sangat rindukan awak jugak, percayalah (:

Myyda with Syasya.
Syasya - Yda

saya sayang semua kawan saya, percayalahhh.
  ikhlas ;
NurulNurulNurul
*peace no war ;p