Jobdirumah.com

Followers

Sunday, September 26, 2010

funny not.

bila aku ternampak Nadhirah like benda ni kat Facebook, aku terus teringat masa kursus kawin hari tu. aku mg tak faham kenapa semua orang ketawa. hari tu kat Technopreneurship class pun sama, sir ad cakap something then semua orang gelak. aku tanya Kaka pahtu Kaka gelak lagi then dia kata, budak kecik mg tak tau pape. sigh. aku bukan kecik lagi. IM 19 , NOT 9! aku pun tak tau kenapa dorang gelak dan sampai hari ni aku masih tak faham kenapa dorang gelak.


When someone says something and everyone busts out laughing but you have no idea what is so funny.