Jobdirumah.com

Followers

Wednesday, October 27, 2010

i am back.

assalamualaikum (:
haiii. lama tak bertemu kan? saya sibuk, maaflah.
tadi sat for the last paper of test. susah, sedih jeh :'(
carry mark untuk Account cuma dapat 42 out of 50. sedih kan? tau:(
gelabah melampau untuk final yang tinggal berapa hari je lagi nih. kepala serabut macam2 benda.
tapiiiii.
dah boleh senyum tiap2 hari dengan senang hatinya *agaklah.
hihi.
sebab apa? ehem, rahsia. maaf ye. jadi dengan itu rasa nak tukar default official page kuhhh :D
besides, adik pun dah tukar default baru *love love
text adik tadi masa tengah drive hantar Anty pegi bus stand Putra, dia pun tanya balik bila bla bla bla, ouh rindunya

adik kata dia kat kampung kawan dia.
tulah aku tanya, pelik. dia pegi belajar ke pegi buat kerja amal?

*kurusnya kau ni, jealous akak T_T


she's hot right?
ouh btw, cik adik nilah yang tolong saya untuk current layout ni?
awesome, kan?
ouhhh, cantiknya hijauuuuuu.
Thanks again again Nad!
*hoi kids, you must take a very good care of her! got it? thank you Izzat.
comelkan?
kids and her^^

how I miss mummy but I've a 'date' at Sport Planet Ampang this Sunday. futsal oh futsal. how great I hate you.