Jobdirumah.com

Followers

Friday, December 31, 2010

ibu....

kalaulah semua orang boleh serumah dengan Nurul dan tengok macamne sibuknya Nurul... lagi2 Paiq, tak abih2 nak perli2. ingat aku tanak balik ke... sumpah aku sibuk, sangat. aku nak sangat balik rumah, jumpa ibu. ada dengan adik2 aku setiap masa. boleh keluar dengan dorang bila2 masa. boleh makan saing ayah, ibu, adik2 setiap waktu, aku nak sangat macam kau tub Paiq, tapi aku tak boleh... aku sibuk. kat sini, kalau aku cuti tu memang betul2 cuti lah aku, kalau tak.... keluar awal pagi, pukul12 baru balik. kadang2 entah sampai kul bape baru balik.... kau ingat aku nak ke cmtu paiq... aku nak balik rumah... nak ada dengan ayah ibu aku... dengan adik2 aku... aku tanak pun cmni... kau tak abih2 nak perli aku. kalau aku explain, kejap jeh kau okay pahtu dalam seminit kau start balik... kalau cmni tak payah tegur aku kat mana2 lah paiq. skype, ym, Facebook semua baik kau tayah tegur. aku nak marah, aku bukan jenis cmtu, last2 aku biar jeh kau kata apa pun...
kalaulah semua orang boleh faham betapa aku snagat sibuk macam Acap, Akak, Yan....
kalaulah kan....
tapi.... mulut manusia.... mana kita boleh jaga.... boleh tutup ke? tak kan?
yang kat sini cmni, yang kat sana tak abih2 tuding jari kat aku....
entahlahhh....
ibu.... akak rindu ibu sangat ='(
ibu..... :'(